• (0758) 422 723
  • office@royalparty.ro
  • Luni - Duminica 09:00 - 20:00

Despre Noi

Suntem Royal Party – pentru că ne place să-i facem pe cei mici să se simtă ca niște prinți și prințese. Suntem o echipă de oameni care lucrează constant cu copiii – educatoare la grădi și animatori de petreceri pentru copii. Activăm în Cluj-Napoca din 2019, iar de atunci am colaborat cu o mulțime de evenimente precum TIFF, Street Food Festival sau evenimente caritabile organizate de Rotaract.

Evenimentele sociale și culturale nu au fost singurele la care ne-am făcut prezența și cele mai multe evenimente la care am participat au fost la voi acasă sau în cadrul evenimentelor voastre speciale – nuntă, botez, aniversare. Chiar și în pandemie am fost activi printre voi, când vă trimiteam toboganele acasă – ne bucură că am putut fi o rază de zâmbet pe fețele celor mici în astfel de perioade.

Găsim soluții potrivite pentru voi, dăm mereu ce avem mai bun și ne îmbunătățim constant calitatea și variabilitatea serviciilor pentru a reuși să ținem pasul cu nevoile creative și bucuriile celor mici. Astfel, personalizăm evenimentele și în funcție de cerințele voastre.

Printre colaboratorii noștri se află și spațiile de joacă Marvello, Kids Garden, Kuku Bau Club, Hopa Hopa, Magic Forest, Kinder Wood House, Brosi’s Playground, Centrul de Recreere Anadary,  unde desfășuram evenimente în mod regulat – ateliere de slime, întâlnire cu Iepurașul, atelier de Mărțișoare, pictură pe față.

Verifică toate serviciile noastre și te așteptăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și rezervări: 0758 422 723