• (0758) 422 723
  • office@royalparty.ro
  • Luni - Duminica 09:00 - 20:00

Pachete

Ce îţi oferim

Fie  mergi la un botez sau la petrecerea unui prichindel și vrei să povestești în liniște cu ceilalți părinți, doresti  îi organizezi celui mic o petrecere de ziua lui de neuitat, sau organizezi un eveniment corporate și ai nevoie de un partener cu experiență care  îți asigure distracția celor mici într-un mediu sigur și prietenos, noi te putem ajuta cu un pachet special croit pentru nevoile tale.

Babysitting

Mergi la un botez sau la o petrecerea unui prichindel și vrei să povestești în liniște cu ceilalți părinți? Royal Party îți pune la dispoziție servicii de babysitting.Copilul tău va fi pe mâini bune și se va distra pe cinste.

Petreceri Tematice

Clienților care doresc o petrecere organizată de specialiști de la A la Z le oferim acest serviciu care include costumatia animatoarelor, face painting, jocuri interactive, modelaj de baloane sau ateliere dar și recuzita pentru petrecere (pahare, farfurii, fețe de mese, adaptate tematicii evenimentului) și întregul decor (baloane, selfie corner).

Animaţie pentru copii

Acest pachet include costumația animatorului, face painting, modelaj de baloane si diverse jocuri interactive. Animatorul nostru se va prezenta în costumul personajului preferat de cel mic.

Kids' Corner

Ai un eveniment important în viața ta (nunți, botezuri) și vrei ca cei mici să se simtă fantastic și să se bucure alături de voi? Royal Party vă pune la dispoziție organizarea de kids' corners care includ decorul, jucării pentru cei mici, colț pentru colorat sau ateliere (modelaj de baloane, face painting, selfie corner special pentru cei mici).